Πέμπτη Μόνο: Χρησιμοποιήστε τον κωδικό "300 έκπτωση".

Τροφοδοτήστε το σπίτι σας με ανεμογεννήτριες και ηλιακούς συλλέκτες TESUP.

Κόψτε τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Μειώστε το αποτύπωμα άνθρακα. Ξεκινήστε σήμερα.

Welcome to TESUP US

Στην TESUP, έχουμε μια αποστολή να ενδυναμώσουμε τα σπίτια με καινοτόμες ανεμογεννήτριες και ηλιακούς συλλέκτες, διαμορφώνοντας μαζί ένα φωτεινότερο, καθαρότερο και βιώσιμο μέλλον.

Τα Καλύτερα Προϊόντα Καθαρής Ενέργειας της Ελλάδας

V7 Κάθετη ανεμογεννήτρια (7 KW)
1.399 €

H7 Οριζόντια ανεμογεννήτρια (7 KW)
1.399 €

Ηλιακό πάνελ Flex (230 W)
499 €

Απαράμιλλη Δύναμη & Αποδοτικότητα.

Ανεμογεννήτριες TESUP: Παραγωγή ισχύος 7 KW. Εκκίνηση χαμηλότερης ταχύτητας ανέμου. Ανώτερο σώμα και προστασία.

Δείτε γιατί οι άνθρωποι αγαπούν το TESUP

«Είμαι ενθουσιασμένος με τα προϊόντα του TESUP, ιδιαίτερα που ζω στην Ελλάδα όπου οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν μεγάλη σημασία. Η ανεμογεννήτρια V7 χρησιμοποιεί σταθερά την αιολική ενέργεια για την παραγωγή ενέργειας. Το FLEX με βοηθά να επωφεληθώ από το άφθονο ελληνικό ηλιακό φως. Το TESUP με έχει απαλλάξει από περιβαλλοντικές ενοχές.»

- Δημήτρης Π. από την Αττική, Ελλάδα

«Οι ανεμογεννήτριες και οι ηλιακοί συλλέκτες του TESUP έφεραν επανάσταση στην κατανάλωση ενέργειας. Η ανεμογεννήτρια H7 αποδίδει εξαιρετικά, ακόμη και στο ελληνικό κλίμα. Μετατρέπει αποτελεσματικά την αιολική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια, συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο μέλλον. Η ποιότητα των προϊόντων της TESUP έχει κάνει σημαντική διαφορά το ενεργειακό μου ταξίδι.»

- Μαριάνα Κ. από την Εύβοια, Ελλάδα

«Ήθελα να χρησιμοποιήσω τον άνεμο και τον ήλιο της τοποθεσίας μου και το TESUP το έκανε δυνατό. Η V7B ήταν μια αποτελεσματική πηγή καθαρής ενέργειας, ακόμη και στην ακτή. Το FLEX αυξάνει περαιτέρω την ενέργειά μου, αξιοποιώντας το φως του ήλιου. Τα εξαιρετικά προϊόντα της TESUP έχουν ενδυναμώσει με να αγκαλιάσω τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.»

- Νίκος Α. από τη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα