tesup product portfolio

Ένα ατελείωτο ταξίδι: Εξέλιξη χαρτοφυλακίου προϊόντων TESUP

Η TESUP είναι κορυφαίος πάροχος στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με ακλόνητη εστίαση στην παροχή ποιότητας, καινοτομίας και ικανοποίησης των πελατών. Προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων ανανεώσιμης ενέργειας ανώτερης ποιότητας που είναι αποδοτικά, αξιόπιστα και εύχρηστα, καθιστώντας μας την προτιμώμενη επιλογή για πελάτες σε όλο τον κόσμο.
Από την ίδρυσή μας το 2016 στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε υπογράψει πολλές επιτυχίες και έχουμε παρουσιάσει πολλά καινοτόμα προϊόντα - καθένα από αυτά είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία στην κατηγορία του. Σήμερα, θα θέλαμε να σας ταξιδέψουμε στην εξέλιξη του χαρτοφυλακίου προϊόντων μας.
Η δέσμευσή μας για συνεχή πρόοδο και καινοτομία αντανακλάται στην ομάδα έμπειρων μηχανικών και τεχνικών μας, που προσπαθούν να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Χρησιμοποιώντας το πιο πρόσφατο λογισμικό σχεδιασμού και προσομοίωσης, βελτιστοποιούμε τα προϊόντα μας για απόδοση και αποτελεσματικότητα, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα TESUP βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή του κλάδου.
Η σειρά προϊόντων μας εξελίσσεται και επεκτείνεται συνεχώς, με έμφαση στη βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων και στην ενσωμάτωση της τελευταίας τεχνολογίας στα σχέδιά μας. Το ταξίδι μας ξεκίνησε με την κατασκευή της ανεμογεννήτριας ATLAS 2.0, η οποία είχε χωρητικότητα 2 kW και σχεδιάστηκε για ισχύ και ενεργειακή απόδοση. Το μοντέλο ATLAS 2.0 αναβαθμίστηκε αργότερα, με μεγαλύτερο κάτω αμάξωμα και σύστημα ταχυτήτων.
Το επόμενο προϊόν που παρουσιάσαμε ήταν οι ελεγκτές φόρτισης, σχεδιασμένοι για να ρυθμίζουν την τάση και το ρεύμα από ανεμογεννήτριες και ηλιακούς συλλέκτες και να ελέγχουν τη φόρτιση της μπαταρίας και του μετατροπέα. Ιδανικοί για χρήση με ανεμογεννήτριες, αυτοί οι ελεγκτές μπορούν να χειριστούν έως και 5 kW ισχύος. Στη συνέχεια παρουσιάσαμε το καινοτόμο ευέλικτο ηλιακό πάνελ μας, ένα ελαφρύ, φορητό και εξαιρετικά αποδοτικό ηλιακό πάνελ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, όπως το κάμπινγκ, η βαρκάδα και οι υπαίθριες δραστηριότητες.
Συνεχίσαμε το ταξίδι μας με την ανεμογεννήτρια Atlas X - ως αποτέλεσμα της πελατοκεντρικότητας και της συνεχούς καινοτομίας μας. Σχεδιάστηκε για να είναι πιο στιβαρό και αποτελεσματικό από το ATLAS 2.0. Διέθετε νέο σχέδιο λεπίδας, μεγαλύτερη διάμετρο ρότορα και πιο ισχυρή γεννήτρια.
Όσον αφορά την εξέλιξη των οριζόντιων ανεμογεννητριών μας, πρώτα, παρουσιάσαμε το MAGNUM 5 που προσφέρει περισσότερη ισχύ από τα προηγούμενα μοντέλα μας, με σχεδιασμό τριών πτερυγίων που αυξάνει την απόδοση και την απόδοση, καθιστώντας την την πιο δημοφιλή οριζόντια ανεμογεννήτρια στην αγορά. Η ανεμογεννήτριά μας MasterX είναι μια άλλη ανεμογεννήτρια υψηλής απόδοσης σχεδιασμένη για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, με ισχύ εξόδου 1 KW και δυνατότητα παραγωγής ενέργειας σε χαμηλές ταχύτητες ανέμου. Ο επανασχεδιασμένος σχεδιασμός της λεπίδας την κάνει πιο αθόρυβη από πολλές άλλες ανεμογεννήτριες και αρχίζει να περιστρέφεται με ταχύτητες ανέμου έως και 3 m/s.
Συνεχίσαμε την αναβάθμιση της σειράς μας ATLAS, με την ανεμογεννήτρια ATLAS 4.0 να διαθέτει προηγμένη τεχνολογία που ενισχύει την απόδοση και την απόδοσή της. Παρουσιάσαμε επίσης το Home Energy Unit, ένα συμπαγές και φορητό σύστημα σχεδιασμένο για άτομα που θέλουν να παράγουν ενέργεια εν κινήσει, ιδανικό για κάμπινγκ, ταξίδια με RV ή άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.
Η μονάδα μας για την ενέργεια άρδευσης ήταν ένα άλλο καινοτόμο προϊόν ιδανικό για χρήση σε χώρους χωρίς καλώδια ρεύματος. Ήταν εύκολο στην εγκατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με ηλιακούς συλλέκτες όσο και με ανεμογεννήτριες. Η αντλία συνεχούς ρεύματος μπορούσε να αντλήσει νερό από βάθος 20 μέτρων και μπορούσε να αντλήσει μέχρι συνολική απόσταση 60 μέτρων.
Όσο για σήμερα, τα μοντέλα ATLAS 7 και X7 είναι οι τελευταίες καινοτομίες στη σειρά μας ATLAS. Έρχονται με εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό στο κάτω μέρος του σώματος, μέγιστη ισχύ γεννήτριας 7 kW, υψηλότερη απόδοση και πιο μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση. Εκτός από τη νέα σειρά ATLAS, παρουσιάσαμε πρόσφατα τη νέα Hera Wind Pro, την πιο προηγμένη και υψηλών επιδόσεων ανεμογεννήτριά μας. Διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό λεπίδας που μειώνει τον θόρυβο και τους κραδασμούς. Είναι ικανό να παράγει αυτόνομη ενέργεια 7 kW, καλύπτοντας τις καθημερινές οικιακές ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια και έχει λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις χάρη στο σχήμα 2 λεπίδων του που παράγεται με λιγότερο υλικό.
Όπως μπορείτε να δείτε, η εξέλιξη και η καινοτομία του χαρτοφυλακίου μας δεν σταματούν ποτέ. Στην TESUP, δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας, καινοτόμα και προηγμένα τεχνολογικά στους πελάτες μας. Το ταξίδι μας μέχρι στιγμής ήταν γεμάτο επιτεύγματα και θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τα όρια της καινοτομίας για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.