top of page

Η Assan Aluminium μπαίνει στα προϊόντα TESUP!

TESUP

Apr 12, 2022

Αξιόπιστος προμηθευτής


Η TESUP πάντα προσπαθούσε να κάνει τα προϊόντα της όσο το δυνατόν υψηλότερης ποιότητας. Η παραγωγή προϊόντων στο σπίτι επιτρέπει στην TESUP να ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων που αποστέλλει, χτίζοντας τη φήμη της TESUP ως πρωτοπόρου προμηθευτή εγχώριων ανεμογεννητριών. Για να υποστηρίξει αυτό στην οικιακή παραγωγή, η TESUP πρέπει να έχει έναν προμηθευτή εξαιρετικής ποιότητας, που να παρέχει υλικά καλής ποιότητας για την κατασκευή εξαρτημάτων. Αυτό συνεπάγεται πολλά διαφορετικά εξαρτήματα και πρώτες ύλες που συνολικού αριθμούν περισσότερα από 200 διαφορετικά πρώτα εξαρτήματα και υλικά που εισέρχονται σε κάθε ανεμογεννήτρια TESUP. Ένα από τα πιο σημαντικά και πιο χρησιμοποιούμενα υλικά στα προϊόντα TESUP είναι το Αλουμίνιο. Αυτό το υλικό, συνήθως σε μορφή φύλλων, χρησιμοποιείται για την κατασκευή και τη δημιουργία πολλών από τα σώματα, τα κελύφη και τα πτερύγια των στροβίλων TESUP.Οφέλη από τα νέα υλικά


Αυτό το υλικό είναι μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογή σε ανεμογεννήτριες λόγω της εξαιρετικής αναλογίας αντοχής προς βάρος. Αυτό σημαίνει ότι το υλικό μπορεί να υποστηρίξει πολλή δύναμη χωρίς κάμψη, ενώ έχει επίσης σχετικά χαμηλή πυκνότητα όταν πρόκειται για μέταλλα. Σε έναν στρόβιλο αυτό σημαίνει ότι η δύναμη που απαιτείται για τη σωστή παραγωγή ενέργειας από την αιολική ενέργεια μπορεί να επιτευχθεί με ελαφρύτερα εξαρτήματα. Τα ελαφρύτερα εξαρτήματα σημαίνουν ότι ο στρόβιλος έχει μικρότερη ροπή αδράνειας (η οποία είναι μια φυσική ιδιότητα ενός συστήματος που υπολογίζεται με τη μάζα πολλαπλασιασμένη με την απόσταση από το κέντρο περιστροφής).Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο στρόβιλος περιστρέφεται πολύ πιο εύκολα από έναν αντίστοιχο στρόβιλο που κατασκευάζεται για παράδειγμα από χάλυβα, ενώ έχει παρόμοιο επίπεδο αντοχής. Στην πραγματικότητα, αυτή η εξαιρετική αναλογία αντοχής προς βάρος είναι ο λόγος για τον οποίο το αλουμίνιο και τα κράματά του χρησιμοποιούνται τόσο συχνά στη βιομηχανία αεροσκαφών και στο σασί των πυραύλων. Σε συνδυασμό με αυτό, η αφθονία μεταλλευμάτων αλουμινίου στον φλοιό της γης το καθιστά ένα σχετικά φθηνό υλικό στη χρήση. Βοηθώντας στη μείωση του κόστους των ανεμογεννητριών TESUP σε εσάς, τον πελάτη.
Το εσωτερικό μιας δεξαμενής καυσίμου πυραύλων, οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από κράμα αλουμινίου! (https://www.flickr.com/photos/guitarded-pix/7039482197)


αξιόπιστος προμηθευτής


Η TESUP χρησιμοποιεί υλικά αλουμινίου στα προϊόντα της εδώ και λίγο καιρό, οπότε ρωτάτε, ποια είναι τα νέα; Όπως είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσατε να καταλάβετε από τον τίτλο αυτού του ιστολογίου Το TESUP έχει μερικά συναρπαστικά νέα! Η TESUP θα συνεργαστεί τώρα με την Assan Aluminium για να παρέχει στο TESUP όλες τις ανάγκες της σε αλουμίνιο στο μέλλον! Η Assan Aluminium είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής και προμηθευτής αλουμινίου στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία στην προμήθεια αλουμινίου και πώς να δημιουργήσει αποτελεσματικά το σημαντικό μέταλλο.Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική νέα εξέλιξη για την TESUP, καθώς η εταιρεία αναπτύσσεται, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι οι αλυσίδες εφοδιασμού για την παραγωγή ανεμογεννητριών TESUP είναι ισχυρές και έχουν άφθονο χώρο ανάπτυξης για να συμβαδίσουν με την αυξανόμενη ζήτηση που έχει δει η TESUP τα τελευταία λίγα χρόνια. Η TESUP είναι βέβαιη ότι το Assan Aluminium θα είναι κατάλληλο για τις μελλοντικές ανάγκες των κατασκευαστικών δυνατοτήτων TESUP. Μέσω της περίφημης θέσης της εταιρείας ως ενός από τους πιο παραγωγικούς παραγωγούς αλουμινίου στον κόσμο, έχει αποδειχθεί από την εταιρεία μια ιστορία αξιόπιστης προμήθειας.Η παραγωγική ικανότητα αυξήθηκε


Αυτά είναι σπουδαία νέα για την TESUP, με διάφορα παγκόσμια γεγονότα και κρίσεις τα τελευταία χρόνια, ορισμένοι προμηθευτές αγωνίστηκαν να διατηρήσουν μια σωστή και συνεπή προμήθεια των πρώτων υλών τους σε διάφορες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Αυτό ήταν ένα ζήτημα για το TESUP. Με αυξημένη ζήτηση για εγχώριες ανεμογεννήτριες TESUP, καθώς το ενδιαφέρον για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αυξάνεται σε δημοτικότητα και οι τιμές ενέργειας του ηλεκτρικού δικτύου αυξάνονται αστρονομικά, οι αναξιόπιστοι προμηθευτές έχουν προκαλέσει προβλήματα με την προμήθεια και των 200 πρώτων υλών που απαιτούνται για την κατασκευή μιας ανεμογεννήτριας TESUP.Αυτό δυστυχώς οδήγησε σε αρκετές καθυστερήσεις στην κατασκευή του TESUP και καθυστερήσεις στους πελάτες να παραλάβουν τις ανεμογεννήτριές τους TESUP κατά καιρούς. Ωστόσο, με την Assan Aluminium ως νέο προμηθευτή TESUP, η TESUP έχει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ότι η αλυσίδα εφοδιασμού θα είναι αδιάκοπη. Άλλωστε η Assan Aluminium έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 100.000 τόνων αλουμινίου! Δηλαδή αλουμινόχαρτο αξίας 1 χιλιομέτρου κάθε λεπτό! Αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη ικανότητα παραγωγής και ο λόγος που η Assan Aluminium είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός αλουμινίου στην Ευρώπη.Ο πίνακας πιστοποίησης των πράσινων διαπιστευτηρίων της Assan Aluminium.


Η Assan Aluminium διαθέτει επίσης ορισμένα καλά διαπιστευτήρια για ανανεώσιμες και πράσινες πηγές ενέργειας, κάτι που η TESUP, ως εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αναζητά πάντα στους προμηθευτές της. Η TESUP αναγνωρίζει ότι για να δημιουργηθεί ένα πιο λαμπρό μέλλον για όλους στον κόσμο, όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας θα πρέπει να γίνουν πράσινα και ανανεώσιμα. Η Assan Aluminium το λαμβάνει υπόψη με τις εγκαταστάσεις παραγωγής της. Η εταιρεία πέτυχε πρόσφατα πιστοποίηση στην παγκόσμια απόδοση βιωσιμότητας από το Aluminium Stewardship Initiative (ASI). Αυτό υποδηλώνει ότι η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί, μέσω επιτόπιας επιθεώρησης της βιωσιμότητας της πρακτικής όσον αφορά τη διακυβέρνησή της, τις κοινωνικές πτυχές και τις περιβαλλοντικές εκτιμήσεις.


Αυτό συνεπάγεται ότι η εταιρεία αντισταθμίζει τις εκπομπές της στο Πεδίο 2 (εκπομπές που παράγονται όχι από την εταιρεία αλλά από τους παραγωγούς της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται για τη θέρμανση ψύξης και λειτουργίας των κτιρίων που ανήκουν στην Assan Aluminium) με την επιτόπια παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας. Καθώς και μια αξιοσημείωτη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα μέσω της χρήσης οικιακής ανακύκλωσης, συστημάτων φιλτραρίσματος εκπομπών υψηλών προδιαγραφών και έργων ενεργειακής απόδοσης. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία έχει διαθέσει 95 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την ανάπτυξη μιας σειράς έργων βιωσιμότητας και ενεργειακής απόδοσης τα επόμενα τρία χρόνια!
Ρίξτε μια ματιά σε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες των σχεδίων βιωσιμότητας της Assan Aluminium εδώ!

(https://www.assanaluminyum.com/en/news/news-from-us/assan-aluminyum-achieves-certified-in-global-standards-by-the-asi)


Είναι υπέροχο να βλέπεις μια εταιρεία τόσο αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα. Η TESUP είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την Assan Aluminium για την παραγωγή πολλών ανεμογεννητριών TESUP στο μέλλον!
Ηλιόλουστο και άνεμο με εκτίμηση,


TESUP

αξιόπιστος προμηθευτής


bottom of page