top of page

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΗΒ

TESUP

Jul 29, 2022

Η Tesup σχεδιάζει να κατασκευάσει ηλιακούς συλλέκτες και ελεγκτές φόρτισης ανεμογεννητριών στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Τι είναι το ηλιακό πάνελ;


Μεταξύ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τα ηλιακά πάνελ είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα. Δεδομένου ότι ο ήλιος, ο οποίος δεν εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες όπως η βροχή και ο άνεμος, προσφέρει μια σαφή ευκαιρία χρήσης χάρη στο γεγονός ότι ανατέλλει το πρωί και δύει το βράδυ.


Τα ηλιακά πάνελ μετατρέπουν τη θερμότητα και το φως από τον ήλιο σε χρησιμοποιήσιμη ηλεκτρική ενέργεια και διασφαλίζουν τη λειτουργία όλων των συσκευών που χρησιμοποιούνται σε σπίτια και χώρους εργασίας. Οι κυψέλες στα πάνελ ηλιακής ενέργειας δημιουργούν συνεχές ρεύμα ενσωματώνοντας τις ακτίνες του ήλιου. Ανάλογα με την περιοχή χρήσης και την ποσότητα ενέργειας που επιθυμείτε να ληφθεί, τα πάνελ που χρησιμοποιούνται συνδέονται μεταξύ τους σε σειρά ή παράλληλα για να μετατρέψουν το συνεχές ρεύμα σε ηλεκτρική ενέργεια.


Πόσο καιρό υπάρχουν στη ζωή μας και για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται;


Η ηλιακή ενέργεια είναι μια όχι και τόσο νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε ρολόγια χειρός και αριθμομηχανές από την αρχαιότητα. Τα μικρά ηλιακά κύτταρα στα ρολόγια χειρός μπορούν να παράγουν αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσει το ρολόι. Το ότι οι αριθμομηχανές λειτουργούν για χρόνια χωρίς να αλλάζουν τις μπαταρίες τους διασφαλίζεται από το γεγονός ότι παράγουν ενέργεια με ηλιακή ενέργεια.


Τα ηλιακά πάνελ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς σκοπούς, κυρίως για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας. Η ηλιακή ενέργεια χρησιμοποιείται επίσης για την κάλυψη των αναγκών ηλεκτρικής ενέργειας των δορυφόρων που αποστέλλονται στο διάστημα από την ανθρωπότητα.

Τα ηλιακά πάνελ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σπίτια, εμπορικά κέντρα και χώρους εργασίας. Ή, για να καλυφθούν οι ανάγκες σε ενέργεια και νερό μιας βιομηχανίας ή μιας πόλης, εγκαθίστανται ηλιακοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας και τοποθετούνται πολλά ηλιακά πάνελ σε περιοχές που δέχονται ηλιακό φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι δήμοι σε πολλές πόλεις δημιουργούν ηλιακούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας για την κάλυψη των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια και ζεστό νερό σε δημόσια κτίρια και κατοικημένες περιοχές. Παγκοσμίως είναι γνωστό ότι υπάρχουν συστήματα εγκατεστημένα ακόμη και σε αυτοκινητόδρομους για παραγωγή ενέργειας από ηλιακούς συλλέκτες.


Ως TESUP γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα ηλιακά πάνελ. Στο πλαίσιο αυτής της προοπτικής, κατασκευάζουμε τα πιο αποδοτικά ηλιακά πάνελ:


 • Πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού μπροστά και πίσω από τις κυψέλες, η ανθεκτική στο έδαφος επιφάνεια επιτρέπει υψηλή απόδοση.

 • Είναι ιδανικό για μόνιμη ή φορητή εξωτερική χρήση για να παρέχει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση μπαταριών ή μετατροπέων για την τροφοδοσία διαφόρων εφαρμογών.

 • Το πάνελ είναι ιδανικό για την κατασκευή τοίχων, καμπυλωτών οροφών, σκαφών, τροχόσπιτων, τροχόσπιτων, τροχόσπιτων κ.λπ.

 • Μπορεί εύκολα να ταιριάζει στο σχήμα οποιασδήποτε επιφάνειας. Μπορεί να τοποθετηθεί με πολλούς τρόπους σε διαφορετικές εφαρμογές. χρησιμοποιώντας βίδες, κόλλα ή DST (Ταινίες διπλής όψης).

 • Η υψηλή αντοχή στο περιβάλλον θαλασσινού νερού με σφραγισμένο αδιάβροχο σχέδιο καθιστά αυτό το εύκαμπτο ηλιακό πάνελ ιδανικό για σκάφη και θαλάσσιες εφαρμογές.

 • Στην παραγωγή χρησιμοποιείται μια επιφάνεια με ειδική υφή και μειώνει σημαντικά την αντανάκλαση του φωτός και βελτιώνει την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και συννεφιά.

 • Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ηλιόλουστο καιρό! Το εύκαμπτο ηλιακό πάνελ TESUP με απόδοση 21% και επιφάνεια 1 m2 θα παράγει 205 W σε τυπικές συνθήκες δοκιμής (ακτινοβολία 1000 W/m2), αλλά μπορεί να παράγει περισσότερα όταν ο ήλιος είναι ψηλά στον ουρανό και θα παράγει λιγότερα συννεφιασμένες συνθήκες ή όταν ο ήλιος είναι χαμηλά στον ουρανό.
Τι είναι ο ελεγκτής φόρτισης;


Οι ελεγκτές φόρτισης είναι συσκευές που φορτίζουν το ηλεκτρικό ρεύμα από την αιολική ενέργεια στην μπαταρία ελεγχόμενα, ημέρα ή νύχτα, σε συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αιολική ενέργεια. Γενικά, ρυθμίζει μια συγκεκριμένη τάση AC ως μια συγκεκριμένη τάση συνεχούς ρεύματος και μεταδίδει το ρεύμα στα σχετικά σημεία. Αυτές οι σχετικές θέσεις είναι είτε ένα κύκλωμα μπαταρίας είτε μια ηλεκτρονική συσκευή που λειτουργεί με συνεχές ρεύμα.


Ο ελεγκτής φόρτισης ανεμογεννήτριας εξισορροπεί το εισερχόμενο ρεύμα και την τάση. Στέλνει αυτό το ρεύμα στις μπαταρίες για ορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι να γεμίσουν οι μπαταρίες. Κόβει το ρεύμα αφού γεμίσουν οι μπαταρίες. Ετσι, . Με αυτόν τον τρόπο δεν υπερφορτίζει τις μπαταρίες και η διάρκεια ζωής των μπαταριών θα είναι μεγαλύτερη.


Η TESUP κατασκευάζει τον καλύτερο ελεγκτή φόρτισης ανεμογεννητριών στον κόσμο με πλήρως αυτόματη προστασία ανεμογεννήτριας και χειροκίνητο φρένο έκτακτης ανάγκης σε αυτόν:

 • Ένας από τους πιο προηγμένους ελεγκτές φόρτισης στην αγορά σήμερα.

 • Σε αντίθεση με άλλους ελεγκτές, αυτές οι συσκευές πολλαπλών χρήσεων έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με ανεμογεννήτριες TESUP και άλλες ανεμογεννήτριες 12V - 24V - 48V.

 • Αυτός ο ελεγκτής φόρτισης μετατρέπει το εναλλασσόμενο ρεύμα (εναλλασσόμενο ρεύμα) σε συνεχές ρεύμα (άμεσο ρεύμα) και ελέγχει τη φόρτιση της μπαταρίας και του μετατροπέα όπως έχει ρυθμιστεί.

 • Ο ελεγκτής φόρτισης ανεμογεννητριών TESUP είναι μια ενιαία συσκευή για διαχείριση ισχύος έως 5 KW.

 • Η τάση μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ενός ποτενσιόμετρου στο CC (Charge Controller).

 • Το φορτίο διαχέεται στις ενσωματωμένες αντιστάσεις μόλις γεμίσουν οι μπαταρίες.

 • Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές σύνδεσης: Ανεμογεννήτρια > Ελεγκτής φόρτισης > Μπαταρία και ανεμογεννήτρια > Ελεγκτής φόρτισης > Μετατροπέας δικτύου


Τι είναι νέο?


Όπως γνωρίζετε, η TESUP κατασκευάζει εύκαμπτα ηλιακά πάνελ και ελεγκτές φόρτισης ανεμογεννητριών στην Ευρώπη και τώρα σχεδιάζουμε να τα κατασκευάσουμε και στο Λονδίνο της Αγγλίας.


Δεδομένου ότι τα κεντρικά γραφεία της TESUP βρίσκονται στο Λονδίνο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατασκευάζουμε τα εύκαμπτα ηλιακά πάνελ και τους ελεγκτές φόρτισης ανεμογεννητριών στο Λονδίνο.


Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε το "Made in London, England" πάνω τους!

bottom of page