top of page

Έχετε γνωρίσει τη Nursu;

Καλώς ήρθατε στο μέρος 4 της σειράς Team Series! Σε αυτό το blog, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε τη Nursu, την εξαιρετική Διευθύντρια του Τμήματος Εμπειρίας Πελατών της TESUP. Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για άλλη μια διασκεδαστική και διαφωτιστική περιπέτεια με την απίστευτη ομάδα μας!Είναι μια υπολογίσιμη δύναμη όταν πρόκειται να εξασφαλίσει την ικανοποίηση των πελατών και να κάνει την εμπειρία τους με την εταιρεία μας πραγματικά εξαιρετική. Με ένα ευρύ φάσμα τεχνικών αρμοδιοτήτων, σχεδιάζει, αναπτύσσει, δοκιμάζει και υλοποιεί διάφορα προϊόντα, συστήματα και έργα. Από την ανάλυση μηχανολογικών συστημάτων έως την παροχή βοήθειας στους πελάτες για τις τεχνικές τους ερωτήσεις, η Nursu είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας, σχεδιάζοντας ηλιακά και αιολικά συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας.


Εντάχθηκε στην οικογένεια της TESUP πριν από ενάμιση χρόνο, και η πορεία της καριέρας της μαζί μας ήταν απλά εκπληκτική. Όταν ρωτήθηκε για την ανάπτυξή της από τότε που εντάχθηκε στην TESUP, αναφώνησε: "Το ταξίδι μου στην TESUP ξεπέρασε τις πιο τρελές μου προσδοκίες! Η εταιρεία με εμπιστεύτηκε και οι αρμοδιότητές μου αυξήθηκαν εκθετικά. Αυτό μου επέτρεψε να προκαλώ και να βελτιώνομαι συνεχώς. Ηγήθηκα επιτυχημένων έργων, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο και, το σημαντικότερο, έγινα μια γυναίκα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά έχουν συμβάλει στην εκτόξευση του ποσοστού ικανοποίησης των πελατών της εταιρείας μας στα ύψη!"


Τι αγαπάει περισσότερο η Nursu στην εργασία της στην TESUP; Λοιπόν, ο κατάλογος είναι αρκετά εκτενής! Λατρεύει το θετικό εργασιακό περιβάλλον που προάγει τη συνεργασία και την ομαδικότητα. Οι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη έχουν επίσης διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο ταξίδι της. Η ουσιαστική και προκλητική εργασία την κρατά δεσμευμένη και παρακινημένη, ενώ η αποστολή και οι αξίες της εταιρείας ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις δικές της φιλοδοξίες. Η Nursu εκτιμά επίσης βαθύτατα την αναγνώριση και την εκτίμηση που λαμβάνει από τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους της. "Στην TESUP, δεν παρέχουμε απλώς λύσεις πράσινης ενέργειας στους πελάτες μας. Συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, και αυτό είναι μια τιμή πέρα από λόγια", δήλωσε με υπερηφάνεια.Ως επικεφαλής των έργων ηλιακών σταθμών μας, η Nursu έχει αναλάβει τα ηνία ορισμένων από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματά μας. Με την τεχνογνωσία και την αφοσίωσή της, έχει συμβάλει στην επίτευξη ενός εκπληκτικού ποσοστού ικανοποίησης πελατών 92%. Αναζητά συνεχώς νέα έργα και εντοπίζει τομείς για βελτίωση, οδηγώντας την εταιρεία προς τα εμπρός σε έναν κόσμο που αγκαλιάζει λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.


Τώρα, ας ασχοληθούμε με μερικά διασκεδαστικά στοιχεία για τη Nursu! Πρώτα απ' όλα, λατρεύει όλα τα γούνινα πράγματα. Οι γάτες και τα σκυλιά κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και δεν μπορεί να αντισταθεί στο να τα αγκαλιάζει όποτε της δίνεται η ευκαιρία. Και να ένα εντυπωσιακό γεγονός: είναι ικανή να συλλέγει και να οργανώνει 30 φακέλους εγγράφων και να υποβάλλει αιτήσεις έργων μέσα σε δύο μόλις ημέρες! Όταν βάζει κάτι στο μυαλό της, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη σταματήσει.


Η αφοσίωση, το πάθος και τα απίστευτα επιτεύγματα της Nursu την καθιστούν ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο-μέλος της οικογένειας TESUP. Είμαστε τυχεροί που την έχουμε επικεφαλής της προσπάθειας να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα λάβουν κορυφαίες υπηρεσίες και θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να υιοθετήσουν λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με τη Nursu στην ομάδα μας, το μέλλον φαίνεται πιο λαμπρό από ποτέ!

bottom of page