top of page

Το TESUP στα βιβλία παγκόσμιων ρεκόρ;

Τα παγκόσμια ρεκόρ είναι μια συναρπαστική επιχείρηση! Από τα βιβλία και τα περιοδικά που καταγράφουν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του κόσμου, μακράν το πιο δημοφιλές, διάσημο και παραγωγικό όργανο βραβείων είναι το Βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες. Ξεκίνησε το 1955, αυτό το βιβλίο είχε μεγάλη επιρροή στη λαϊκή κουλτούρα και έδειξε στον κόσμο τι σπουδαία επιτεύγματα έγιναν εκείνη τη χρονιά! Θα ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή και προνόμιο να είμαι μέρος αυτού του σπουδαίου βιβλίου. Ως κορυφαία εταιρεία στην εγχώρια επιχείρηση ανεμογεννητριών, η TESUP αποφάσισε να ανταποκριθεί στην περίσταση! Η φετινή χρονιά χαρακτηρίστηκε από την εφαρμογή TESUP στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες στην αυτοπροτεινόμενη κατηγορία: Οι οικιακές ανεμογεννήτριες με τις καλύτερες πωλήσεις!


Αρχεία παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές
Το TESUP αποφάσισε να εφαρμόσει φέτος με βάση το νέο ορόσημο που ανακοινώθηκε. Με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών της TESUP σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν τις ανεμογεννήτριές τους για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, η συνδυασμένη συνολική δυνητική παραγωγή ενέργειας θα φτάσει σύντομα πάνω από 219.000.000 kWh ετήσια παραγωγή! Αυτός ο αριθμός δεν είναι καθόλου μικρός, με ένα μέσο νοικοκυριό να χρησιμοποιεί 4.500 kWh ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι στρόβιλοι, συνολικά, θα μπορούσαν ενδεχομένως να


παράγουν αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτήσουν 48.600 σπίτια! Με όλα αυτά Οι τουρμπίνες που παράγουν ενέργεια είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολλοί στρόβιλοι TESUP σε όλο τον κόσμο!
Για να βάλουμε λίγο το σκηνικό, παραθέτουμε μερικά παραδείγματα μερικών σπουδαίων φιλικών προς το περιβάλλον ρεκόρ που εμφανίζονται στον ιστότοπο του βιβλίου Γκίνες:

Τα περισσότερα δέντρα φυτεύτηκαν σε μία ώρα: με την αυξανόμενη δημοτικότητα της φύτευσης δέντρων για την αντιστάθμιση των εκπομπών άνθρακα, αυτό είναι ένα εξαιρετικό ρεκόρ που δείχνει τη δέσμευση των ανθρώπων στην αναδάσωση του πλανήτη! Αυτό το ρεκόρ κατέχει το τουρκικό Υπουργείο Γεωργίας και Δασών για τη φύτευση εκπληκτικών 303.150 δέντρων σε μια τοποθεσία! Αυτό επιτεύχθηκε στο Çorum Celilkırı στις 11 του Νοέμβριος 2019, σίγουρα κάνει την περιοχή πολύ περισσότερο ευχάριστος!


Ρύπανση, δέντρα και άλλα εμπνευσμένα νέα


Η πλαστική ρύπανση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε όλο τον κόσμο, που οδηγεί σε μόλυνση των ωκεανών του κόσμου, σε κίνδυνο της άγριας ζωής και ακόμη και σε μόλυνση από ανθρώπινη πηγή τροφής. Αυτός ο επόμενος δίσκος ήλπιζε να το αντιμετωπίσει εν μέρει συλλέγοντας τα περισσότερα πλαστικά μπουκάλια για ανακύκλωση σε διάστημα 12 ωρών! Με την ανακύκλωση ενός μόνο πλαστικού μπουκαλιού μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσετε έναν λαμπτήρα για τρεις ώρες ή περισσότερο! Είναι εκπληκτικό τότε που οι πολίτες της Μπανγκαλόρ της Ινδίας συγκέντρωσαν εκπληκτικά 33.355,55 κιλά πλαστικών μπουκαλιών για ανακύκλωση!


Και τέλος, η μεγαλύτερη εκδήλωση αγκαλιάς δέντρων έλαβε χώρα στη Δημοκρατία της Κορέας (γνωστή και ως Νότια Κορέα) στο Εθνικό Δενδροκομείο της Κορέας στο Pocheon του Gyeonggi. Αυτό το γεγονός σηματοδότησε απίστευτα 1.200 άτομα που εμφανίστηκαν στο Δενδροκομείο για να αγκαλιάσουν απλά ένα δέντρο! Αυτός είναι ένας πολύ διασκεδαστικός δίσκος! Η TESUP επιδιώκει να σημειώσει ένα πιο σοβαρό ρεκόρ, ωστόσο, με τις τρέχουσες παγκόσμιες απειλές για το κλίμα, η ανάπτυξη του τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι υψίστης σημασίας. Η αναγνώριση των ρεκόρ που σχετίζονται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες να ενθαρρύνουν το ενδιαφέρον και την ανάπτυξη στον κλάδο!


Η TESUP ελπίζει ότι αυτή η δισκογραφική εφαρμογή δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για άλλους και να κάνει τη διαφορά στον κόσμο!bottom of page