3 Προϊόντα για φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος και παραγωγή καθαρής ενέργειας για το σπίτι

Έγινε ενημέρωση: 5 Οκτ 2021

Για να γίνετε παραγωγός και χρήστης πράσινης ενέργειας το μόνο που χρειάζεστε είναι 3 προϊόντα:


Ανεμογεννήτρια- Ελεγκτής φόρτισης 12V ή 24-48V- Inverter (30-600V)


Μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση ολόκληρου του συστήματος προσθέτοντας το Ευέλικτο ηλιακό πάνελ. Η αιολική και η ηλιακή ενέργεια θα αλλάξουν η μία την άλλη κατά τη διάρκεια 24 ωρών και θα έχετε τη μέγιστη δυνατή ισχύ για την τοποθεσία σας.


Ένα νοικοκυριό με μια μικρή τουρμπίνα, ηλιακή ενέργεια (προαιρετικά με μπαταρίες) εγκατεστημένη πιθανότατα θα είναι σε θέση να παρέχει όλη τη δική της ενέργεια τις περισσότερες φορές και θα συμβάλει στη σταθεροποίηση των εθνικών δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας μειώνοντας τις αιχμές και τις γούρνες της ζήτησης. Μαζί με την αξία της να σταματήσει τη ρύπανση, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αποτελούν αναπόφευκτη πηγή ενέργειας απαραίτητη για κάθε νοικοκυριό.


AtlasX + Ελεγκτής φόρτισης + Αντιστροφέας


Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε κατά νου το δυναμικό ανέμου της τοποθεσίας σας και τις προδιαγραφές του στροβίλου προτού επιλέξετε μια τεχνολογία για την οικιακή σας εγκατάσταση.
Με τα προϊόντα TESUP είναι εύκολο να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα και να παράγετε καθαρή ανανεώσιμη ενέργεια για το σπίτι σας!


#tesup #electronics #renewableenergy #greenenergy #alternativeenergy #windenergy #windpower #windturbines #cleanenergy #cleanenvironment #electricalpower #electric generator #Atlas2.0 #AtlasX #Master940 #MasterX #Zeus3.0

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων