top of page

Το TESUP Ενδυναμώνει τον Κόσμο με 6 Νέα Έργα ΕΚΕ - Φέρνοντας Καθαρή Ενέργεια

Ως παγκόσμιος ηγέτης στα οικιακά προϊόντα καθαρής ενέργειας, ξεκινάμε ένα φιλόδοξο και ενδυναμωτικό ταξίδι με την πρωτοβουλία μας για την εταιρική κοινωνική ευθύνη (ΕΚΕ). Αποστολή μας είναι να καταστήσουμε την καθαρή ενέργεια προσιτή και οικονομικά προσιτή για όλους, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή το εισόδημά τους. Το όραμα της TESUP είναι να παρακολουθήσουμε τα προϊόντα καθαρής ενέργειας της να φέρνουν επανάσταση στα νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο. Για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα, έχουμε ανακοινώσει έξι νέα έργα ΕΚΕ, το καθένα από τα οποία στοχεύει σε ένα κοινωνικά ευάλωτο μέρος σε κάθε ήπειρο. Τα έργα αυτά θα παρέχουν προϊόντα καθαρής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων εύκαμπτων ηλιακών συλλεκτών και ανεμογεννητριών, σε κοινότητες που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ανύψωση του βιοτικού επιπέδου, της υγείας, της εκπαίδευσης και των εισοδηματικών ευκαιριών για αυτές τις κοινότητες, φέρνοντάς τες ένα βήμα πιο κοντά στη βιωσιμότητα και την ενδυνάμωση.Ένα παγκόσμιο όραμα για την καθαρή ενέργεια:


Η αποστολή της TESUP έχει τις ρίζες της στην πεποίθηση ότι η καθαρή ενέργεια πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους. Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου κάθε νοικοκυριό θα επωφελείται από τα προϊόντα καθαρής ενέργειας, ανεξαρτήτως γεωγραφικών ορίων. Δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να παράγουν την ηλεκτρική τους ενέργεια, στοχεύουμε να προωθήσουμε βιώσιμες πρακτικές διαβίωσης και να συμβάλουμε σε έναν καθαρότερο, πιο πράσινο πλανήτη.


Έργα με σκοπό:


Η πρωτοβουλία ΕΚΕ της TESUP θα ξεκινήσει μια σειρά έργων σε έξι ηπείρους: Αμερική, Αφρική, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία/Ωκεανία και Ανταρκτική. Κάθε έργο θα επικεντρώνεται σε έναν τόπο που αντιμετωπίζει κοινωνική ευπάθεια και ακραίες προκλήσεις. Παρέχοντας προϊόντα καθαρής ενέργειας, όπως εύκαμπτα ηλιακά πάνελ και ανεμογεννήτριες, τα έργα αυτά στοχεύουν στη βελτίωση της πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίες όπως η αποχέτευση, ο φωτισμός, η ψύξη και η επικοινωνία. Ο μετασχηματισμός που επιφέρουν τα προϊόντα αυτά θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης και θα ανοίξει νέες δυνατότητες για την υγεία, την εκπαίδευση και την οικονομική ανάπτυξη στις κοινότητες αυτές.


Τοπική συνεργασία για παγκόσμιο αντίκτυπο:


Η TESUP αντιλαμβάνεται τη σημασία της τοπικής εμπειρογνωμοσύνης και δέσμευσης για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων ΕΚΕ. Θα συνεργαστούμε με τοπικές οργανώσεις και αρχές σε κάθε στοχευόμενη περιοχή για να εντοπίσουμε τις κοινότητες που το αξίζουν περισσότερο. Συνεργαζόμενοι με καθιερωμένους φορείς, στοχεύουμε να επεκτείνουμε την εμβέλειά του και να επηρεάσουμε θετικά όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Επιπλέον, οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν κατάρτιση και συνεχή υποστήριξη για τη χρήση και τη συντήρηση των προϊόντων καθαρής ενέργειας, εξασφαλίζοντας βιώσιμο αντίκτυπο μακροπρόθεσμα.


Αριθμός ατόμων με και χωρίς πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα

Κόσμος, 1998-2021Ceará - Φωτίζοντας το δρόμο:


Το πρώτο μας έργο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο Ceará, μια πολιτεία στη βόρεια περιοχή της Βραζιλίας. Η Ceará είναι γνωστή για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καθώς πάνω από το ήμισυ του αγροτικού πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση στο δημόσιο δίκτυο διανομής νερού. Η απόφαση της TESUP να ξεκινήσει το έργο εδώ οφείλεται στους άφθονους ηλιακούς και αιολικούς πόρους της περιοχής που είναι ιδανικοί για την αξιοποίηση της ενέργειας μέσω ευέλικτων ηλιακών συλλεκτών και ανεμογεννητριών. Φέρνοντας καθαρές ενεργειακές λύσεις στην Ceará, στοχεύουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους της να παράγουν την ηλεκτρική τους ενέργεια, προωθώντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην ποιότητα ζωής τους.


Διάδοση του αντίκτυπου - Το ταξίδι προς τα εμπρός:


Ενώ το πρώτο μας έργο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ceará, ετοιμαζόμαστε να ανακοινώσουμε τα επόμενα έργα μας για άλλες ηπείρους. Με τη συνεχή επέκταση των πρωτοβουλιών ΕΚΕ, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε όλους να ενώσουν τα χέρια τους για τη δημιουργία ενός κόσμου όπου η καθαρή ενέργεια θα είναι προσβάσιμη σε όλους.Υποστηρίζοντας το όραμα:


Η TESUP ενθαρρύνει όλους να συμμετάσχουν σε αυτό το μετασχηματιστικό κίνημα. Για να μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία ή να επεκτείνετε την υποστήριξή σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Μείνετε ενήμεροι για τις εμπνευσμένες ιστορίες από τα έργα, κάνοντας εγγραφή στο ιστολόγιο της TESUP και ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Facebook.


Η πρωτοβουλία ΕΚΕ της TESUP είναι ένα ισχυρό βήμα προς την ενδυνάμωση των κοινωνικά ευάλωτων κοινοτήτων με λύσεις καθαρής ενέργειας. Φωτίζοντας ζωές σε όλο τον κόσμο, η TESUP ανοίγει το δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον, όπου η καθαρή ενέργεια αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα για όλους. Ενωθείτε με την TESUP στην αποστολή μας να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο με καθαρή ενέργεια!
bottom of page