top of page

Έχετε γνωρίσει την Elene;

Καλώς ήρθατε στην Ομάδα Σειρά Μέρος 5! Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε την Elene, τη νέα μας Εμπειρογνώμονα Επικοινωνίας στην TESUP! Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από την υπερδύναμη της να χτίζει φιλικούς δεσμούς με τους πελάτες μας και να δημιουργεί ένα θετικό και φιλόξενο περιβάλλον για όλους. Από τη διάδοση της χαράς και του γέλιου μέχρι την πραγματική επίδραση στον κόσμο, η Elene είναι το νέο λαμπερό αστέρι της οικογένειάς μας TESUP! Γι' αυτό, δέστε τη ζώνη σας και ελάτε μαζί μας για ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι με την απίστευτη ομάδα μας!Κάθε μέρα έχει το προνόμιο να αποκτά γνώσεις σχεδόν σε κάθε τμήμα, παίρνοντας την πρωτοβουλία να εξερευνήσει θέματα που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμα για τις μελλοντικές της δραστηριότητες. Από την εκμάθηση του ηλεκτρισμού μέχρι τη συλλογή γνώσεων από διάφορα τμήματα, όπως το μάρκετινγκ, τα logistics, την παραγωγή και άλλα, η Elene αισθάνεται ότι βρίσκεται σε ένα συνεχές ταξίδι ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης. Το γεγονός ότι περιβάλλεται από μια ομάδα που είναι παθιασμένη με το να έχει θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη, κάνει τη δουλειά της στην TESUP ακόμα πιο ουσιαστική και ικανοποιητική.


Η εργασία στην TESUP ήταν μια περιπέτεια ζωής για την Elene. Έχει εκπλαγεί ευχάριστα από τις εξαιρετικές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, επιβεβαιώνοντας την πεποίθησή της ότι η ζωή είναι γεμάτη από εκπληκτικές δυνατότητες. Αυτή η δυναμική εταιρεία κατανοεί την αξία της εκτίμησης των δυνατοτήτων των εργαζομένων της και υποστηρίζει ενεργά την ανάπτυξη και την εξέλιξή τους. Η Elene αισθάνεται σαν να πέτυχε το τζακ ποτ της καριέρας της, όντας μέλος αυτής της ενδυναμωτικής οικογένειας που ενθαρρύνει τη συνεχή βελτίωση και την αποδοτική εργασία.


Αλλά περιμένετε, υπάρχουν και άλλα! Το αγαπημένο της Elene στην εργασία της στην TESUP είναι να είναι μπροστά από τις εξελίξεις, να αγκαλιάζει την καινοτομία και να σκέφτεται πέρα από τα συνηθισμένα. Αυτή η εταιρεία δεν είναι μόνο για την πραγματοποίηση πωλήσεων- έχει ως αποστολή την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος. Από την ανάπτυξη πράσινων τεχνολογιών έως την υποστήριξη της βιώσιμης ζωής, η TESUP επιδεικνύει βαθιά αίσθηση ευθύνης απέναντι στον πλανήτη και τους κατοίκους του. Και μαντέψτε τι; Η Elene είναι τώρα μέρος αυτού του εξαιρετικού ταξιδιού!


Τώρα, εδώ είναι η διασκεδαστική ανατροπή! Μοιράζεται έναν κοινό στόχο με την εταιρεία στην οποία εργάζεται: τη συμβολή στην ευημερία της ανθρωπότητας. Η Elene ζει έναν δραστήριο και αθλητικό τρόπο ζωής, τρέχει σαν τον άνεμο και γυμνάζεται καθημερινά στο γυμναστήριο! Της αρέσει να ευαισθητοποιεί για την υγιεινή διαβίωση και το πάθος της για τη βιωσιμότητα και το υγιές περιβάλλον κάνει τη δουλειά της ακόμα πιο ουσιαστική. Και υπάρχει και ένα άλλο διασκεδαστικό γεγονός για την Elene: λατρεύει τα κουτάβια! Όταν δεν είναι απασχολημένη να σώζει τον κόσμο με τις επικοινωνιακές υπερδυνάμεις της και να προωθεί τη βιωσιμότητα, μπορείτε συχνά να τη βρίσκετε να αγκαλιάζει και να παίζει με αξιολάτρευτα κουτάβια.Η Elene, η υπερήρωας της επικοινωνίας, κάνει τη διαφορά στον κόσμο, μια θετική αλληλεπίδραση τη φορά! Με τον μεταδοτικό ενθουσιασμό της και την αφοσίωσή της σε ένα πιο πράσινο μέλλον, αφήνει μόνιμο αντίκτυπο στους πελάτες μας και στον πλανήτη μας. Είμαστε τόσο τυχεροί που την έχουμε ως μέλος της οικογένειας της TESUP! Συνέχισε να λάμπεις, Elene! Είσαι μια πραγματική έμπνευση για όλους μας!


bottom of page