top of page

Συσχέτιση ανεμολογικών δεδομένων των τελευταίων 50 ετών για την κατανόηση της κερδοφορίας

Το TESUP Hera Wind Pro μπορεί να αποπληρωθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες.


Σε έναν κόσμο όπου η παραγωγή της δικής σας ενέργειας γίνεται όλο και πιο σημαντική, το TESUP HERA Wind Pro είναι η κορυφαία επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που αναζητούν έναν ισχυρό, αποδοτικό και προσιτό τρόπο παραγωγής καθαρής, ανανεώσιμης ενέργειας.
Γιατί HERA Wind Pro;


  • Πρόκειται για ανεμογεννήτρια κάθετου άξονα (VAWT), που σημαίνει ότι μπορεί να παράγει ηλεκτρική ενέργεια σε μικρή έκταση από ανέμους που πνέουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αυτό την καθιστά μια ευέλικτη επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού με μικρές περιοχές εγκατάστασης με ασυνεπή μοτίβα ανέμου.

  • Είναι εξαιρετικά αποδοτική, με αρχική ταχύτητα ανέμου μόλις 4 m/s. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσει να παράγει ηλεκτρική ενέργεια ακόμη και σε ελαφρύ αεράκι, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού σε περιοχές με σχετικά χαμηλές ταχύτητες ανέμου. Αλλά η HERA είναι ισχυρή και ισχυρή και μπορεί να σταθεί άκαμπτη και συνεχίζει να παράγει ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες ανέμου με μια ωραία απόδοση ενέργειας.

  • Επιπλέον, η HERA Wind Pro είναι επίσης πολύ εύκολη στην εγκατάσταση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μια ταράτσα ή σε ένα μπαλκόνι σε μόλις 5 λεπτά, χωρίς να απαιτούνται ειδικά εργαλεία.

  • Διατίθεται σε τρεις μοντέρνες χρωματικές επιλογές: Pearl Beige, Pearl Blackberry και Smoke Grey+Red. Έτσι, μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα χρώμα που ταιριάζει με το σπίτι ή το ακίνητό σας.


Τονίσαμε την εντυπωσιακή ισχύ και απόδοση της HERA σε αντίθεση με μια κάθετη ανεμογεννήτρια. Ωστόσο, δεν θέλουμε να είμαστε μόνο λόγια και όχι πράξεις. Γι' αυτό θα σας παρέχουμε μια απλή μελέτη περίπτωσης για να αποδείξουμε στην πράξη τη σημαντική διαφορά.


Παράδειγμα περίπτωσης


Και εδώ είναι ένα παράδειγμα- η εξοικονόμηση που μπορείτε να περιμένετε από την TESUP HERA Wind Pro αυξάνεται ανάλογα με την ετήσια χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Εάν έχετε υψηλή ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, το HERA Wind Pro μπορεί να σας εξοικονομήσει σημαντικό ποσό χρημάτων στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος.


Ας υποθέσουμε ότι ζείτε στη βρετανική πόλη του Λονδίνου, έχουμε δεδομένα ταχύτητας ανέμου/παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ως πίνακα παρακάτω.


Ο πελάτης παράγει 1.024,28 kWh ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως. Με δεδομένη την τιμή ηλεκτρικής ενέργειας του Λονδίνου που είναι 0,94 λίρες ανά kWh, αυτό οδηγεί σε ετήσιο κέρδος 952,58 λίρες μέσω της ανεμογεννήτριας HERA. Επομένως, η επένδυση στην ανεμογεννήτρια HERA μπορεί να αποσβεστεί σε μερικές εβδομάδες, εάν το σημείο των τοποθεσιών είναι αρκετά θυελλώδες.


Ωστόσο, η ποσότητα ενέργειας που παράγει κάθε εγκατάσταση εξαρτάται από παράγοντες όπως το προϊόν που επιλέγετε, το σημείο εγκατάστασής του και το πόσο γρήγορα φυσάει ο άνεμος. Έτσι, για να έχετε μια ακριβή εικόνα της παραγωγής στην περιοχή σας, είναι σημαντικό να εξετάσετε τα τοπικά δεδομένα. Αν θέλετε να υπολογίσετε πόση ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσατε να παράγετε στην περιοχή σας, είναι καλή ιδέα να συνομιλήσετε με τους τοπικούς εμπειρογνώμονες του καιρού και να χρησιμοποιήσετε μια παρόμοια προσέγγιση με την καμπύλη ισχύος.

hera micro siting


Για να καταλάβετε πόση ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσατε να παράγετε στην περιοχή σας, καλό είναι να απευθυνθείτε στα τοπικά μετεωρολογικά κέντρα για να συσχετίσετε τα δεδομένα μακράς διάρκειας με τα δεδομένα που συλλέγονται από το ανεμόμετρό σας. Ο άνεμος είναι τόσο μεταβλητός ακόμη και σε δύο μέτρα διαφορά θέσης. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε 1 έτος πρόσφατων δεδομένων ανεμομέτρου των σπιτιών σας, που καταγράφονται λεπτό προς λεπτό ή ανά ώρα, μπορείτε να επεκτείνετε τις πληροφορίες που σχετίζονται με άλλα δεδομένα του μετεωρολογικού κέντρου, όπως για τα τελευταία 50 χρόνια. Μόλις μπορέσετε να επεκτείνετε τα ωριαία δεδομένα του ανέμου σας, μπορείτε να περιμένετε τη μελλοντική σας απόδοση ενέργειας. Με την προσθήκη αυτών των τιμών ενέργειας, μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών min. mid. ή max. Η σκοπιμότητα της επένδυσης μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητή. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι η καμπύλη ισχύος της ανεμογεννήτριας που επιλέξατε για να κατανοήσετε την απόδοση ισχύος και την αντοχή της σε διαφορετικές ταχύτητες ανέμου. Η χρήση ενός μόνο αριθμού μέσης ταχύτητας ανέμου για την απόδοση της ενέργειας από τον άνεμο θα είναι τεράστιο λάθος, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον ωριαία δεδομένα ταχύτητας ανέμου για να κατανοηθεί η πραγματική παραγωγή ενέργειας.Hera power curve

Εκτός από την οικονομική εξοικονόμηση, το TESUP HERA Wind Pro προσφέρει επίσης μια σειρά από περιβαλλοντικά οφέλη. Η τουρμπίνα παράγει καθαρή, ανανεώσιμη ενέργεια που συμβάλλει στη μείωση της εξάρτησής σας από τα ορυκτά καύσιμα. Βοηθά επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα.


Εάν αναζητάτε έναν τρόπο για να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος, να μειώσετε την εξάρτησή σας από τα ορυκτά καύσιμα και να προστατεύσετε το περιβάλλον, τότε η ανεμογεννήτρια TESUP HERA Wind Pro είναι η ιδανική λύση για εσάς. Παραγγείλτε το δικό σας σήμερα!
bottom of page