top of page

Επανάσταση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας με ποιότητα και καινοτομία ως η μεγαλύτερη στον κλάδο

Στον σημερινό κόσμο, όπου η περιβαλλοντική συνείδηση είναι σε άνοδο, οι λύσεις ανανεώσιμης ενέργειας έχουν γίνει απολύτως απαραίτητες. Η TESUP στέκεται με υπερηφάνεια ως η νούμερο ένα εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα των οικιακών λύσεων ανανεώσιμης ενέργειας, με γνώμονα το γνήσιο πάθος μας για βιώσιμη διαβίωση και την ακλόνητη δέσμευσή μας στην τεχνολογική πρόοδο. Σήμερα, θέλουμε να σας ταξιδέψουμε στα παρασκήνια και να μοιραστούμε τους βασικούς παράγοντες που καθιστούν την TESUP πρωτοπόρο στην επανάσταση των λύσεων ανανεώσιμης ενέργειας. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τα βασικά συστατικά της παγκόσμιας επιτυχίας της TESUP και εμπνευστείτε!Ανώτερη ποιότητα προϊόντων και καινοτόμα σχέδια:

Στην TESUP, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την παροχή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας. Κάθε ανεμογεννήτρια και ηλιακός συλλέκτης υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις που αντέχουν σε ποικίλες καιρικές συνθήκες, μεγιστοποιώντας παράλληλα την παραγωγή ενέργειας. Η ομάδα μας έρχεται πάντα με πρωτοποριακά σχέδια που μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα. Από την ίδρυσή μας το 2016, έχουμε βιώσει μια σειρά από αξιοσημείωτα επιτεύγματα και παρουσιάσαμε με υπερηφάνεια πάνω από 10 πραγματικά καινοτόμα προϊόντα. Επιπλέον, συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας για να είμαστε πάντα μπροστά από την τεχνολογία. Ξεκινήσαμε με μια ικανότητα παραγωγής ενέργειας 2KW και την αυξήσαμε σε 7KW εστιάζοντας πάντα στην υψηλότερη απόδοση και αποδοτικότητα. Σήμερα, διευρύνουμε τα όρια ακόμη περισσότερο, με στόχο να φτάσουμε ακόμη και σε ικανότητα παραγωγής ενέργειας 9KW. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας αντιπροσωπεύει την ακλόνητη δέσμευσή μας να διευρύνουμε τα όρια του εφικτού στις αντίστοιχες κατηγορίες.Αριστεία στις Λειτουργίες και την Κατασκευή:

Όσον αφορά τις λειτουργίες και την κατασκευή, το TESUP πηγαίνει πάνω και πέρα. Έχουμε 3 υπερσύγχρονα κέντρα παραγωγής σε στρατηγική τοποθεσία στην Ευρώπη. Αυτά τα κέντρα είναι εξοπλισμένα με προηγμένες τεχνικές παραγωγής και τηρούν αυστηρά μέτρα ποιοτικού ελέγχου. Δεν αφήνουμε περιθώρια για συμβιβασμούς όσον αφορά την παράδοση άψογων προϊόντων. Στην πραγματικότητα, είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την DHL, εγγυώντας ότι κάθε δέμα που εξέρχεται από τις εγκαταστάσεις μας φτάνει στους πελάτες μας άμεσα και με ασφάλεια. Αξιοποιώντας μηχανήματα αιχμής και την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων επαγγελματιών μας, εξορθολογίζουμε τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.


Καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή:

Στην TESUP, επιδιώκουμε αμείλικτα να κάνουμε τη βιώσιμη ζωή πραγματικότητα για όλους, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό τους. Προκαλούμε με τόλμη το status quo προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Δεν ανταγωνιζόμαστε μόνο στην αγορά. την κυριαρχούμε ως ο ασυναγώνιστος ηγέτης στον κλάδο. Όταν επιλέγετε το TESUP, μπορείτε να αγκαλιάσετε με σιγουριά τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, γνωρίζοντας ότι κάνετε μια οικολογική και φιλική προς την τσέπη επιλογή. Μαζί μας, η βιώσιμη ζωή γίνεται μια ισχυρή και προσβάσιμη δύναμη για όλους.


Πελατοκεντρική προσέγγιση:

Στην TESUP, υπερβαίνουμε και βάζουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Τα προϊόντα μας είναι σχολαστικά σχεδιασμένα με γνώμονα τους πελάτες μας, προσφέροντας ασυναγώνιστη προσαρμοστικότητα και στυλ για να ταιριάζουν με τις μοναδικές σας προτιμήσεις. Δεν είμαστε απλώς ένα μέρος της βιομηχανίας. την οδηγούμε με την καινοτόμο σειρά κάθετων ανεμογεννητριών μας που θέτει τα πρότυπα για μέγιστη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.


Δεν σταματά εκεί. Όταν επιλέγετε TESUP, λαμβάνετε ολόκληρο το πακέτο, συμπεριλαμβανομένου ενός ελεγκτή φόρτισης, εξαλείφοντας κάθε επιπλέον ταλαιπωρία. Και για απόλυτη ευκολία, προσφέρουμε μετατροπείς, προσαρμοσμένους ειδικά για τελικούς πελάτες όπως εσείς. Πιστεύουμε ότι οι λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δεν πρέπει να είναι μόνο λειτουργικές αλλά και οπτικά εντυπωσιακές και απίστευτα φιλικές προς το χρήστη. Γι' αυτό οι τουρμπίνες μας διαθέτουν κομψά και καινοτόμα σχέδια, διαθέσιμα σε μια σειρά από ζωντανά χρώματα για το γούστο και την προτίμηση κάθε πελάτη. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας και να μεταμορφώσουμε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την καθαρή ενέργεια.


Προώθηση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με την διεθνή ομάδα μας:

Ένα από τα πράγματα που πραγματικά ξεχωρίζει την TESUP είναι η πολυσχιδής και ταλαντούχα διεθνής μας ομάδα. Είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια, με επαγγελματίες από διάφορα υπόβαθρα, κουλτούρες και τοποθεσίες, που συνεργάζονται για να κάνουν τη διαφορά. Αλλά αυτό που κάνει την εταιρεία μας ακόμα πιο εξαιρετική είναι το γεγονός ότι έχουμε τέσσερα εμπνευσμένα γραφεία σχεδιασμού που βρίσκονται σε μερικά από τα πιο δημιουργικά hotspots σε όλο τον κόσμο: Αλικάντε, Μαϊάμι, Λονδίνο και Καλιφόρνια. Αυτές οι ζωντανές τοποθεσίες τροφοδοτούν τη δημιουργικότητά μας και χρησιμεύουν ως κόμβοι καινοτομίας. Όλες οι δημιουργικές καινοτομίες μας ζωντανεύουν σε αυτά τα δημιουργικά επίκεντρα. Με ένα κοινό όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον, η συλλογική δημιουργικότητα της ομάδας μας συνεχίζει να προωθεί τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μια πρωτοποριακή ιδέα κάθε φορά.


Ως η μεγαλύτερη οικιακή εταιρεία ανεμογεννητριών και ηλιακών πάνελ στον κόσμο, η TESUP είναι εδώ για να σας δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσετε ένα βιώσιμο μέλλον. Η ακλόνητη δέσμευσή μας για ανώτερη ποιότητα προϊόντων, καινοτόμα σχέδια, λειτουργική αριστεία, προσιτές τιμές και πελατοκεντρική προσέγγιση μας ξεχωρίζουν. Δεν είμαστε απλώς μια άλλη εταιρεία. είμαστε οι συνεργάτες σας στη δημιουργία ενός φωτεινότερου και πιο πράσινου αύριο. Μαζί, ας φωτίσουμε τον κόσμο με βιώσιμη ενέργεια!

bottom of page