top of page

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα βιώσιμο μέλλον: Πελάτης της TESUP!

Στην TESUP, είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε ένα σημαντικό επίτευγμα στην προσπάθειά μας για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον. Ετοιμαστείτε για τις φανφάρες, καθώς γιορτάζουμε με υπερηφάνεια τον 100.000ο πελάτη μας, ένα εξαιρετικό ορόσημο που ωθεί την εταιρεία μας για οικιακές λύσεις ανανεώσιμης ενέργειας σε νέα ύψη! Για να ευχαριστήσουμε κάθε έναν από τους πολύτιμους πελάτες μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε έκπτωση 100 ευρώ σε όλα τα προϊόντα μας από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου με τον κωδικό "100K". Με τις καρδιές μας να ξεχειλίζουν από ευγνωμοσύνη, ας κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο για να θυμηθούμε τις προκλήσεις που κατακτήσαμε και τους θριάμβους που μοιραστήκαμε.Ένα παγκόσμιο αποτύπωμα

Τα φτερά της αλλαγής του TESUP έχουν πετάξει σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σε ένα εντυπωσιακό δίκτυο 29 χωρών με τοπικούς ιστότοπους, τα προϊόντα μας τροφοδοτούν ενεργά την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε περισσότερες από 50 χώρες από σήμερα, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αξιοσημείωτη παγκόσμια εμβέλεια και τον αντίκτυπό μας. Έχουμε διασχίσει σύνορα και ωκεανούς, φτάνοντας σε κάθε γωνιά με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε βιώσιμες, αξιόπιστες και εξαιρετικά αποδοτικές ενεργειακές λύσεις. Στεκόμαστε με υπερηφάνεια δίπλα σε μια παγκόσμια κοινότητα που μοιράζεται το ακλόνητο όραμά μας για έναν καθαρότερο και πιο πράσινο πλανήτη.


Πρωτοπορούμε: Ολλανδία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο

Παρόλο που η TESUP εξυπηρετεί πελάτες σε πολλές χώρες, αξίζει να επισημάνουμε τη σημαντική παρουσία των πρωτοπόρων μας στις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτές οι τρεις χώρες έχουν επιδείξει εξαιρετικό ενθουσιασμό και υιοθέτηση των προϊόντων μας, ανοίγοντας το δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον.


1. Ολλανδία: Η Ολλανδία, γνωστή για τις προοδευτικές περιβαλλοντικές πολιτικές της, έχει αγκαλιάσει ολόψυχα τις λύσεις ανανεώσιμης ενέργειας της TESUP. Τα ολλανδικά νοικοκυριά κατανοούν τη σημασία της μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κάτω Χώρες αντιπροσωπεύουν το 10% των πολύτιμων πελατών της TESUP, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ισχυρή δέσμευσή τους για βιώσιμη διαβίωση.


🏡 Ακολουθεί ένα ειλικρινές σχόλιο από έναν από τους πελάτες μας στην Ολλανδία:

"Πρόσφατα εγκατέστησα την ανεμογεννήτρια ATLAS X7 της TESUP και άλλαξε τα δεδομένα για τις ενεργειακές μου ανάγκες. Αυτή η ανεμογεννήτρια είναι ένα θαύμα της μηχανικής. Είμαι έκπληκτος από την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που παράγει, επιτρέποντάς μου να τροφοδοτώ το σπίτι μου με καθαρή, ανανεώσιμη ενέργεια.". - Erik F. από Flevoland, NL


2. Γερμανία: Ως ηγέτης στην υιοθέτηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Γερμανία αποτελεί λαμπρό παράδειγμα βιώσιμης ζωής. Η TESUP έχει διαπιστώσει σημαντικό ενδιαφέρον και πωλήσεις από Γερμανούς πελάτες, οι οποίοι εκτιμούν την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των προϊόντων μας. Μαζί, προωθούμε τη μετάβαση προς την καθαρή ενέργεια σε μια από τις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Γερμανία αντιπροσωπεύει το 13% των πολύτιμων πελατών της TESUP, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον.


🏡 Ένας από τους πελάτες μας από τη Γερμανία μοιράστηκε επίσης την εμπειρία του:

"Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για την TESUP. Τα προϊόντα τους έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο παράγω και καταναλώνω ενέργεια. Με το MAGNUM 5, μπόρεσα να χρησιμοποιήσω την αιολική ενέργεια και να μειώσω σημαντικά την εξάρτησή μου από το δίκτυο. Είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος της επανάστασης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δίπλα στην TESUP ." - Lucas D. από Thüringen, DE


3. Ηνωμένο Βασίλειο: Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ταχθεί σθεναρά υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Η TESUP έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην υποστήριξη αυτής της πράσινης επανάστασης, παρέχοντας στα νοικοκυριά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο προσιτές και οικονομικά προσιτές λύσεις ανανεώσιμης ενέργειας. Το Ηνωμένο Βασίλειο αντιπροσωπεύει το 15% των πολύτιμων πελατών της TESUP, αναδεικνύοντας τη σημαντική συμβολή τους στην υιοθέτηση λύσεων καθαρής ενέργειας.


🏡 Ας ακούσουμε την ιστορία ενός πελάτη της TESUP από το Ηνωμένο Βασίλειο:

"Το HERA της TESUP, έχει αλλάξει τα δεδομένα για μένα. Ο σχεδιασμός και οι επιδόσεις του το καθιστούν ένα προϊόν που ξεχωρίζει. Το εγκατέστησα στην πίσω αυλή μου και παράγει σταθερή παροχή καθαρής ενέργειας. Είναι ιδανικό για την τοποθεσία μου, επειδή οι άνεμοι στην πόλη μου είναι αρκετά ισχυροί. Είναι εκπληκτικό να βλέπω τον θετικό αντίκτυπο που έχω. " - David L. από την Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο


Είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης με το μεγαλύτερο αποτύπωμα εγκατάστασης παγκοσμίως.


Μια κοινότητα με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Από την αρχή, η TESUP έχει δεσμευτεί να ενισχύσει τα νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις ανανεώσιμης ενέργειας. Η αποστολή μας να προωθήσουμε την υιοθέτηση καθαρής ενέργειας και να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα βρήκε απήχηση σε μια διαφορετική κοινότητα ατόμων με πάθος για τη βιωσιμότητα. Κάθε πελάτης που εντάσσεται στην οικογένεια της TESUP ενισχύει τη συλλογική μας δέσμευση για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τις μελλοντικές γενιές.


Η δύναμη της συνεργασίας

Το ταξίδι μας δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τις συνεργατικές προσπάθειες των πελατών μας. Τα σχόλιά σας, οι προτάσεις σας και το πάθος σας για τη βιωσιμότητα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Μέσα από τις κοινές σας εμπειρίες και τις ιστορίες επιτυχίας σας, εμπνεύσατε και άλλους να αγκαλιάσουν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να συμβάλουν σε έναν καθαρότερο κόσμο.


Μοιραστείτε τη χαρά: TESUP: Βίντεο και φωτογραφίες από πελάτες της TESUP

Εκτός από τις ειλικρινείς μαρτυρίες, οι απίστευτοι πελάτες μας είχαν την καλοσύνη να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μέσω βίντεο και φωτογραφιών, παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι λύσεις μας για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν μεταμορφώσει τα σπίτια και τον τρόπο ζωής τους. Είναι συγκινητικό να βλέπεις τη χαρά και τον ενθουσιασμό των ιδιοκτητών σπιτιών καθώς συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.Συμμετέχετε στο ταξίδι

Για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, απευθύνουμε ένα θερμό ευχαριστώ σε κάθε πελάτη της TESUP, μαζί με 100€ ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλα τα προϊόντα μας με τον κωδικό "100K" από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου. Η εμπιστοσύνη, η αφοσίωση και η πίστη σας ήταν καθοριστικά για την επίτευξη αυτού του απίστευτου ορόσημου. Μαζί, κάνουμε τη διαφορά και εμπνέουμε και άλλους να υιοθετήσουν βιώσιμες πρακτικές.Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος του ταξιδιού της TESUP και που αγκαλιάζετε την καθαρή ενέργεια. Ας συνεχίσουμε να εμπνέουμε και άλλους, τους επόμενους 100.000 πελάτες και όχι μόνο!

bottom of page