Αναζήτηση

Βρέθηκαν 256 στοιχεία για ""

Αναρτήσεις ιστολογίου (166)

 • Γνωρίζατε αυτά τα 30 γεγονότα;

  Η Panemone Windmill είναι η πρώτη ανεμογεννήτρια. Οι ανεμογεννήτριες χρονολογούνται από τον 7ο αιώνα και η πρώτη ανεμογεννήτρια κατασκευάστηκε στην Περσία, το σημερινό Ιράν. Οι κάθετες ανεμογεννήτριες πιστεύεται ότι είναι οι πιο σύγχρονες ανεμογεννήτριες αλλά σε αντίθεση με ό,τι είναι γνωστό είναι τα πρώτα μοντέλα ανεμογεννητριών. Η πρώτη ανεμογεννήτρια που συνδέθηκε στο δίκτυο ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 1951. Οι ανεμογεννήτριες Tesup παράγουν 3,8 MWh την ώρα, 90,9 την ημέρα και 33,2 TWh ετησίως, που είναι αρκετές για να τροφοδοτήσουν όλη την Κροατία και την Ισλανδία. Οι ανεμογεννήτριες Tesup έχουν τις χαμηλότερες σχετικές εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, τις λιγότερες απαιτήσεις κατανάλωσης νερού και τις πιο ευνοϊκές κοινωνικές επιπτώσεις. Το Magnum5 παράγει ενέργεια 5200W ανά ώρα και λειτουργεί ακόμη πιο αθόρυβα από μια ηλεκτρική σκούπα 35dB στη μέγιστη ισχύ (η ηλεκτρική σκούπα ακούγεται 70dBs). Το MasterX παράγει 1000 W ανά ώρα και ξεκινά την περιστροφή με ταχύτητες ανέμου 3 m/s. Οι ανεμογεννήτριες Atlas4.0 και AtlasX παράγουν 4000 W ανά ώρα. Μπορείτε να υπολογίσετε πόση ενέργεια παράγετε στον ιστότοπό μας. Τα ηλιακά πάνελ Tesup είναι εύκαμπτα και μπορείτε να τα πατήσετε ενώ τα άλλα στην αγορά δεν είναι εύκαμπτα. Οι κάθετες ανεμογεννήτριες δεν χρειάζονται πόλο στερέωσης εφόσον έχετε επίπεδη επιφάνεια. Μπορείτε να υπολογίσετε την κατανάλωση ενέργειας άρα καθαρή ενέργεια σε σύνδεση στο δίκτυο (οικία). Χρειάζεστε ανεμογεννήτρια Tesup + ελεγκτή φόρτισης + μπαταρία + μετατροπέα μπαταρίας για σύνδεση εκτός δικτύου. Μπορείτε να γίνετε ενεργειακά ανεπαρκής με ένα σύστημα εκτός δικτύου. Υβριδικό σύστημα σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο και στην μπαταρία σε αντίθεση με αυτό που είναι γνωστό ως ανεμογεννήτριες και ηλιακά πάνελ. Μπορείτε να συνδέσετε την ανεμογεννήτρια και το ηλιακό πάνελ σας στο σύστημα με δύο μετατροπείς mppt (εισόδου). Το magnum5 μας παράγει 5 kw ανά ώρα και είναι η μεγαλύτερη ανεμογεννήτριά μας. Το πρώτο ηλιακό πάνελ κατασκευάστηκε το 1883, iUSA. Τα ηλιακά πάνελ Tesup έχουν απόδοση 50%. Τα ηλιακά φωτοβολταϊκά παράγουν αθόρυβα καθαρή ενέργεια χωρίς άνθρακα. Οι ηλιακοί συλλέκτες Tesup είναι κατασκευασμένοι από ειδικό τύπο φωτοβολταϊκών πάνελ και επιτρέπουν ευελιξία και αδιάβροχο σχεδιασμό. Τα ηλιακά πάνελ Tesup διαμορφώνονται οπουδήποτε κι αν τοποθετηθούν. Ζυγίζουν μόνο 2 κιλά και είναι πραγματικά λεπτά στα 1,39 χιλιοστά. Η απόδοση των ηλιακών συλλεκτών Tesup είναι πάνω από την αγορά με απόδοση 21%, ενώ ο μέσος όρος στην αγορά είναι 15. 1m2 ηλιακών συλλεκτών μπορεί να παράγει 205W την ώρα. Η διάρκεια ζωής του PVC μας είναι πάνω από 10 χρόνια. Τα ηλιακά μπορούν να ανακυκλωθούν εάν αποσυντεθούν απευθείας. Μπορείτε να μας στείλετε ηλιακά πάνελ Tesup. Χρησιμοποιούμε ξανά υλικά μιας χρήσης. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα πίστης μας αγοράζοντας 5 ανεμογεννήτριες.

 • Πλήρης παραγωγική ικανότητα με 100% επίπεδα πρώτων υλών

  Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι, παρά την έλλειψη υλικών, το Tesup είναι έτοιμο για παραγωγή. Εκατοντάδες ιδιοκτήτες Magnum5 και Atlas 4.0 θα ενωθούν με τις ανεμογεννήτριές τους πολύ σύντομα. Ως ηγέτης του κλάδου, είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε το καλύτερο προϊόν και την υπηρεσία ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να φανταστείτε πόσο υψηλή είναι η παραγωγική ικανότητα Tesup όσον αφορά την έλλειψη. Το σπάνιο στοιχείο που χρησιμοποιείται ευρέως σε κάθε τομέα στις ηλεκτρολογικές εταιρείες είναι ο ισχυρός μαγνήτης N42. Ένας μαγνήτης νεοδυμίου είναι ο ισχυρότερος τύπος μόνιμου μαγνήτη που διατίθεται στο εμπόριο. Αποτελεί κρίσιμο στοιχείο στην κατασκευή ηλεκτρικών γεννητριών για ανεμογεννήτριες, σκληρούς δίσκους υπολογιστών, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτροκινητήρες. Στις βιομηχανίες επεξεργασίας, ισχυροί μαγνήτες νεοδυμίου χρησιμοποιούνται για την προστασία προϊόντων και διεργασιών. Είναι γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη πρώτων υλών, συμπεριλαμβανομένων ισχυρών μαγνητών N42 και ηλεκτρονικών τσιπ. Ο λόγος αυτής της έλλειψης οφείλεται στην ισχυρή ζήτηση και στην έλλειψη προσφοράς. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας η ζήτηση για εργασία από την οικιακή τεχνολογία αυξήθηκε και μαζί με τις γεωπολιτικές αβεβαιότητες αυτοί οι μαγνήτες έγιναν πιο σημαντικοί. Αυτοί οι μαγνήτες είναι εύκολο να επεξεργαστούν σε μοναδικά σχήματα και εξορύσσονται μόνο σε λίγες τοποθεσίες. Ωστόσο, παρά την παγκόσμια έλλειψη πρώτων υλών σε ισχυρούς μαγνήτες και ηλεκτρονικά τσιπ N42, η Tesup σχεδιάζει να κατασκευάσει 1000 μονάδες ανεμογεννητριών Atlas και 300 Magnum σε 3 εβδομάδες. Επίσης η Delta και η Growatt Inverters ετοιμάζουν 1300 μετατροπείς δικτύου χαμηλής τάσης εκκίνησης, οι οποίοι έχουν προτεραιότητα για το TESUP. Η χαμηλή τάση εκκίνησης είναι σημαντική γιατί όσο χαμηλότερη είναι η τάση εκκίνησης, τόσο πιο αποδοτικός είναι ο στρόβιλος. Σε χαμηλότερη ταχύτητα ανέμου, η ισχύς παρέχεται στο δίκτυο νωρίτερα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο. Με άλλα λόγια, η ανεμογεννήτρια αρχίζει να λειτουργεί χωρίς να χάνει ενέργεια. Το Tesup είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, θα ενωθείτε με την ανεμογεννήτριά σας πολύ σύντομα!

 • Going Global London ‘22 - Πάνελ Αειφορίας

  Ο Tesup ήταν στην Going Global Exhibition στο Λονδίνο. Έχουμε ανακοινώσει πριν από εβδομάδες ότι θα βρισκόμαστε στην Going Global Exhibition και τώρα ήρθε η ώρα. Στις 16 και 17 Νοεμβρίου παρακολουθήσαμε αυτή την έκθεση. Την πρώτη μέρα της έκθεσης, ο Tesup βρέθηκε εκεί για να συναντήσει επισκέπτες, εκθέτες και επιχειρηματίες συναδέλφους σε όλο τον κόσμο. Η Διευθύντρια μας στα Οικονομικά, Amanda Pereira, της οποίας ο τομέας εξειδίκευσης είναι οι Παρουσιάσεις και οι Διαλέξεις, έκανε μια ομιλία στο πάνελ σχετικά με τη βιωσιμότητα και μίλησε για τη βιωσιμότητα. σκοπός; πώς να μειώσετε το NetZero. ανάληψη δράσεων βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα και τις επιπτώσεις τους· αποτύπωμα άνθρακα? πόσο κοστίζει να είναι βιώσιμο? και τη διαφορά μεταξύ ηλιακής και αιολικής παραγωγής. Δεδομένου ότι υποστηρίζουμε πλήρως τη βιωσιμότητα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είχαμε πολλά να πούμε. Είχε μια καταπληκτική ομιλία για τη βιωσιμότητα με τη Rondi Allan του Sustainable X και τον Wayne Cramer της GW ENERGY και απάντησε σε ερωτήσεις τόσο από εκθέτες όσο και από επισκέπτες. Όσοι ήρθαν να μας δουν είναι πολύ τυχεροί και στην πραγματικότητα, είμαστε πιο τυχεροί που σας βλέπουμε :) Το Going Global είναι ένα μεγάλο γεγονός για τις επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν και να διευρύνουν τις σχέσεις τους. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που συναντάμε τους εκθέτες και τους επισκέπτες στο Λονδίνο. Καλύτερα μαζί για έναν βιώσιμο κόσμο!

Προβολή όλων

Σελίδες (73)

 • Ο νέος πελάτης της Tesup από την Ολλανδία

  < Πίσω Ο νέος πελάτης της Tesup από την Ολλανδία TESUP Nov 30, 2022 Το Tesup είναι παντού Μέρος 4 Έχουμε έναν πελάτη από την Ολλανδία και επιλέγουν τα προϊόντα Tesup και αρχίζουν να παράγουν καθαρή ενέργεια! Η Tesup έχει πελάτες σε όλο τον κόσμο! Όσοι ενδιαφέρονται για ένα καλύτερο μέλλον απαιτούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Είναι μια μεγάλη εταιρεία και οικογενειακή επιχείρηση από το 1935 και λειτουργούν χρησιμοποιώντας τις πιο καινοτόμες τεχνικές. Επενδύστε τόσο για την εταιρεία σας όσο και για τον κόσμο με τα προϊόντα Tesup από σήμερα! Προηγούμενος Επόμενο

 • News

  Τελευταία νέα από το TESUP Nov 30, 2022 Ο νέος πελάτης της Tesup από την Ολλανδία Το Tesup είναι παντού Μέρος 4 Διαβάστε περισσότερα Nov 25, 2022 Ο ελεγκτής φόρτισης Tesup MasterX και ανεμογεννήτριας βρίσκεται στην παραλία Garryvoe, στην Ιρλανδία! Το Tesup είναι παντού Μέρος 4 Διαβάστε περισσότερα Nov 15, 2022 Η ανεμογεννήτρια Tesup Atlas 4.0 βρίσκεται στο Reith im Alpbachtal της Αυστρίας Tesup είναι Παντού Μέρος 3 Διαβάστε περισσότερα Nov 8, 2022 Η ανεμογεννήτρια Tesup Magnum 5 βρίσκεται σε εξοχική κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο Το Tesup είναι παντού Μέρος 2 Διαβάστε περισσότερα Nov 2, 2022 Το Tesup είναι παντού, στο όρος Νεβάδα Χωρίς όρια Διαβάστε περισσότερα Oct 21, 2022 Ρεκόρ πληρωμής φόρου στη Γερμανία από την TESUP Ουάου! Νέος δίσκος από τον Tesup Διαβάστε περισσότερα Oct 20, 2022 Το Tesup υποστηρίζει τα παιδιά που παίζουν στη Μπάσκετ League στο Λονδίνο Αναπηδούντα νέα! Διαβάστε περισσότερα Oct 17, 2022 Μηχάνημα ευέλικτου ηλιακού πλαστικοποιητή στην κατασκευή εύκαμπτων ηλιακών συλλεκτών Βελτιώνουμε τις παραγωγικές μας ικανότητες στον τομέα της ευέλικτης ηλιακής κατασκευής Διαβάστε περισσότερα Oct 13, 2022 Ο Tesup βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι Επαγγελματικό ταξίδι Διαβάστε περισσότερα Oct 6, 2022 Το 92% των πελατών της Tesup είναι ευχαριστημένοι Γνωρίζετε ότι το 92% των πελατών της Tesup είναι ευχαριστημένοι με τις Υπηρεσίες Προϊόντων του εισιτηρίου που παρέχονται από την Tesup; Διαβάστε περισσότερα Sep 28, 2022 TESUP Δωρεάν Εβδομαδιαίες Διαλέξεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Tesup Εκπαιδεύει Διαβάστε περισσότερα Sep 27, 2022 Εξέλιξη των προϊόντων Tesup Η βελτίωση είναι το κλειδί! Διαβάστε περισσότερα Sep 20, 2022 ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ 22 Η TESUP είναι ο εκθέτης στο UK Going Global Live 2022 Διαβάστε περισσότερα Sep 14, 2022 TESUP Ανώτερη εργοστασιακή συσκευασία Παρακαλούμε δώστε προσοχή στη συσκευασία TESUP! Διαβάστε περισσότερα Sep 7, 2022 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕΣΩΝ TESUP Γνωρίζετε ότι ο εκθεσιακός χώρος Tesup απέχει λίγα μόνο κλικ; Διαβάστε περισσότερα Aug 16, 2022 ΔΥΤΙΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ουάου! Η TESUP είναι πλέον μέλος του West London Business! Διαβάστε περισσότερα Aug 8, 2022 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΙΝΗΤΟΥ TESUP Να είστε πιο κοντά στον κόσμο TESUP! Διαβάστε περισσότερα Aug 4, 2022 ΠΕΛΑΤΕΣ TESUP Το Tesup επεκτείνεται γρήγορα! Διαβάστε περισσότερα Aug 2, 2022 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΩΣΗΣ TESUP Δεν θέλετε να κερδίσετε κατά την αγορά; Διαβάστε περισσότερα Jul 29, 2022 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΗΒ Η Tesup σχεδιάζει να κατασκευάσει ηλιακούς συλλέκτες και ελεγκτές φόρτισης ανεμογεννητριών στο Ηνωμένο Βασίλειο! Διαβάστε περισσότερα

 • Ο ελεγκτής φόρτισης Tesup MasterX και ανεμογεννήτριας βρίσκεται στην παραλία Garryvoe, στην Ιρλανδία!

  < Πίσω Ο ελεγκτής φόρτισης Tesup MasterX και ανεμογεννήτριας βρίσκεται στην παραλία Garryvoe, στην Ιρλανδία! TESUP Nov 25, 2022 Το Tesup είναι παντού Μέρος 4 Η παραλία Garryvoe είναι ένα μείγμα από βότσαλο και βράχο στην όμορφη νοτιοανατολική πλευρά του Κορκ. Σε αυτή την παραλία με Γαλάζια Σημαία βρίσκονται οι βράχοι Ballycotton, οι οποίοι έχουν έναν καλό περίπατο στην κορυφή του βράχου με εξαιρετική θέα και μια ευκαιρία να δείτε κάποια από την τοπική άγρια ζωή. Είναι ένα δημοφιλές μονοπάτι για τρέξιμο και περπάτημα, αλλά μπορείτε ακόμα να απολαύσετε λίγη μοναξιά σε πιο ήσυχες στιγμές της ημέρας. Το Tesup MasterX και ο ελεγκτής φόρτισης ανεμογεννητριών βρίσκεται στην παραλία Garryvoe στην Ιρλανδία τώρα! Τα προϊόντα Tesup φτάνουν παντού και σε όλους. Άλλοτε στην κορυφή ενός βουνού, άλλοτε στην παραλία, άλλοτε στο βορρά του κόσμου... Το κοινό χαρακτηριστικό των ανθρώπων που ζουν σε αυτή την τοποθεσία είναι ότι προστατεύουν τον κόσμο και επενδύουν σε καθαρή ενέργεια. Δεν θα ήθελες να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς; Προηγούμενος Επόμενο

Προβολή όλων